Elérhetőségek

Gabbiano Travel Utazási Iroda Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Kiskar u. 1/A.
Telefon: +3694/500-509
Mobil: +3630/ 927 8371
E-mail: info@gabbianotravel.hu
Sporthotel...

Sporthotel Lackenhof

Iby & Bogi Matyas Touristik GmbH

Sporthotel am Ötscher

Teichwiese 5

A-3295 Lackenhof

info&sporthotel-lackenhof.at

www.sporthotel-lackenhof.atRólunk írták


Gerlachfalvy Csilla – táborszervező testnevelő tanár

Zrinyi Ilona Általános Iskola Szombathely

Iskolai sítáborra kiváló. Jól áttekinthető pályarendszere minden síző számára kellemes szórakozást biztosít. A gyakorlott vagy kevésbé gyakorlott, akár teljesen kezdő is talál számára megfelelő pályát. A tanulópályája nyugodt, biztonságos, jó hangulatú így a kezdők hamar le tudják küzdeni az első csúszások nehézségeit. A pályák mindig gondosan karbantartottak, biztonságosak. A gyerekeink sí tudástól függetlenül nagyon szeretik ezt a gyönyörű környezetben fekvő pályarendszert.

Az Eisenblütehaus igazi gyermektáborozó hely. A diákok nagyon élvezik, hogy az egész ház az övék. A szobákban mindig remek a hangulat, örülnek, hogy a barátok, barátnők egy szobában lehetnek. Az étkező és a földszinti „ping pong”-os rész kiváló helyzetet biztosít az esti programokhoz (vetélkedő, film nézés, csocsóbajnokság).

A személyzet mindig kedves, mosolygós, segítőkész.

Az általuk készített fogások ízvilága minden igényt kielégítenek. Persze az sem utolsó szempont, hogy a ház nagyon közel van a pályákhoz.

 

Miseta Zoltán – igazgató

 Balatonlelle Általános Iskola

Diákjaink 2003 óta minden évben ide  járnak sítáborba. Iskolai csoportok számára ideális szállás. Diákjaink mindig jól érezték itt magukat, élményekkel és sítudással gazdagodva tértek haza.  Jövőre is biztosan ide jövünk!

 

 Käsz Ferenc  - táborvezető

 Bagodi Általános Iskola

Kb. 17-18 éve járok sí táborozni a Gabbiano Travellel. Korábban a Schloss Limbergbe Weinebene mellé, és olyan 7-8 éve Präbichlbe. Hogy ilyen hosszú ideje is ezt az utazási irodát válasszuk, nem véletlen. Minden egyes táborunkban elégedetten távoztunk. A záró esteken csak jókat mondtak a síelők a maximális kiszolgálásról, a mindenre odafigyelésről, segítség nyújtásról. Olyanokra is odafigyelnek, ami nekem, mint táborvezetőnek, esetleg eszembe sem jut. Ha valaki a táborozóink közül esetleg megbetegedett, netán balesetet szenvedett, mindig nagy segítséget nyújtott odafigyelésük. Az utolsó délutáni álló fogadások már híresek, első nap kérdezik a vendégek, hogy ugye idén sem marad el! Az iroda mindig a maximális kedvezmények megadására törekszik, hogy a vendégek még véletlen se távozzanak rossz szájízzel. A különböző szabályokban, amik kellenek és fontosak is, mégsem merevek. Ebben is az előzőekben leírtak az igazak. Úgyhogy én bárkinek csak ajánlani tudom mint az irodát, mint a tábor helyet, mert csalódni egyikben sem fog! Bizonyíték rá az elmúlt 17-18 év! :):):)

 

Steierlein István – igazgató

Radnóti Miklós Általános Iskola – Balatonfüred

Önkiszolgálók vagyunk, csak mi vagyunk a házban, hozzuk a szakácsot, a személyzetet. Szülők, családok a parkolónál lévő faházakban vagy apartmanokban is lakhatnak.

A pálya legtöbbször kiváló, és senki nem tud elveszni sem, legrosszabb esetben az arénában megvárjuk egymást. A legkönnyebbtől a vad pályáig minden megtalálható, de a tanulóknak és a kezdő haladóknak nagy kihívás már a Polster is.

Jó a kaja, jó a hangulat és általában a csapat is. Ha a hó és az időjárás is nekünk való, akkor mindenki élvezi a tábort.

 
Vissza az előző oldalra!
Gabbiano Travel Utazási Iroda Kft. - Magyar