Elérhetőségek

Gabbiano Travel Utazási Iroda Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Kiskar u. 1/A.
Telefon: +3694/500-509
Mobil: +3630/ 927 8371
E-mail: info@gabbianotravel.hu
Sporthotel...

Sporthotel Lackenhof

Iby & Bogi Matyas Touristik GmbH

Sporthotel am Ötscher

Teichwiese 5

A-3295 Lackenhof

info&sporthotel-lackenhof.at

www.sporthotel-lackenhof.atBemutatkozás


A Präbichl síparadicsom az osztrák Alpokban, stájer felföldön található. Magas fekvésének köszönhetően november végétől április végéig hóbiztos. Präbichl sípályarendszere 1100-1800 méter magasságban helyezkedik el. A síterepen a kezdőktől a profikig mindenki megtalálja a számára alkalmas pályát.

A kezdők a 6 km hosszú kék jelzésű lankás szakaszokon gyakorolhatnak, míg a gyakorlott, illetve a síelni jól tudók a 11 km-es piros és a 3 km hosszú fekete sípályák meredekségét élvezhetik.

A pályarendszer előnye, hogy a síközpontba, az ún. Arénába futnak össze a pályák, ezáltal könnyen összetartható akár egy nagyobb létszámmal rendelkező csapat is.

Ajánljuk testnevelés tagozatos iskolai csoportoknak, akiknél a tanterv fontos eleme a síoktatás, illetve síiskoláknak, síegyesületeknek, az általános iskolásoktól az egyetemistákig mindenkinek, akik kedvelik a téli sportokat és a tartalmas kirándulásokat.

Tökéletes helyszín lehet munkahelyek által szervezett csapatépítő tréningeknek, valamint nagyobb baráti társaságoknak is, akik kedvelik a síház jellegű, egyszerű, alacsony árfekvésű szállásokat.

 
Vissza az előző oldalra!
Gabbiano Travel Utazási Iroda Kft. - Magyar